Ретро-виставка в Запоріжжі зібрала автолюбителів із різних міст

Зустріч любителів і власників ретро авто- та мототехніки пройшла в сонячний суботній день 17 вересня на площі  Фестивальній. На виставці, організованій авторетроклубом "Фаетон" зібралися не тільки запорізькі  клуби: завітали гості із Дніпра, Харкова та області

Фото: Лозов'юк Олександра

У центрі Запоріжжя зібралося понад півсотні машин, зокрема від клубів «Александровский», «Фаетон», «ГАЗ 24» та від приватних колекціонерів. Деякі автомобілі «дібралися» своїм ходом, частину довелося доставляти на навантажувачах. Були учасники і на мотоциклах таких марок, як «Ява», «Иж», «Pannonia». Окремим рядом вистроїлися найвідоміші представники радянського автопрому: «Волга», «Запорожец», «Москвич».

В контексті розважальної програми виставки ведучі провели декілька вікторин та конкурсів, переможці яких отримали призи від організаторів заходу. Під час виставки також проходила фотосесія учасників та гостей заходу на фоні автотехніки, наймолодших гостей заходу катали на конях.

Особливою популярністю серед гостей виставки користувався ефектний «американець» Buick 1921 року та  Ford T 1923 року випуску. Не закінчувалася черга сфотографуватися і біля елегантного Cadillac чорного кольору.

Автор: Олександра ЛОЗОВ’ЮК

Фото автора