Запорізький поет Андрій Хмельницький презентував нову збірку віршів

22 жовтня в запорізькому арт-клубі поет Андрій Хмельницький представив публіці збірку віршів "Смуток" і арт-бук "Believe me"

vk.com

“Старі та нові вірші про найголовніші почуття у серці кожного” – таку назву отримав вечір високої матерії.

Дійство розпочав Денис Кузнецов – друг та колега Андрія по сцені. У незвичайній формі Денис розповів історію ліричного героя, переплітаючи прозу з віршами. Від порожнечі до любові, від щастя до розпачу, все це — вірші, які отримали визнання в сльозах  слухачів.

Через півгодини вже до “розігрітої” публіки вийшов головний герой цього вечора. “Я маю мрію бути почутим цього вечора”, – зізнався Андрій – і його почули.

vk.com/khmeknitsky1022

vk.com/khmeknitsky1022

Чуттєва поезія підкорила аудиторію, яка слухала вірші, затамувавши подих. Вічні питання, пошук себе, ліричні роздуми — все це Андрій відкрив своїм слухачам. Поет не стримав сліз, тож вечір був пронизаний драматичним та дуже особистим настроєм.

Наприкінці вечора Андрій спілкувався з друзями та шанувальниками своєї творчості, розповідав про плани на майбутнє. Всі охочі могли придбати старий і новий збірники Андрієвої поезії. “У цьому році це останній виступ, далі відпочинок”, – поділився своїми планами поет.

Автор: Максим НАЗАРОВ