5 новорічних пісень, які зроблять ваш настрій святковим

На вулиці холодно, швидко темніє, завиває суворий вітер, на дорогах - ожеледиця... Здавалося б, за що можна віддати серце зимовій порі року?

Насправді, є дуже багато різноманітних миттєвостей, за які можна не тільки полюбити зиму, а й на всі 100% насолоджуватися нею. Ми знайшли 5 причин радіти зимі. 5 чудових музичних причин! Тож, настав час сісти зручніше, завернутися у теплу ковдру й поринути у зимову атмосферу з тематичними мелодіями.

Frank Sinatra «Let It Snow!»

Зима – найзатишіша пора року. Запах кориці, мандаринів й кави — що може бути краще? М’які шапки, шарфи, рукавички, в’язані светри та шкарпетки з оленями – вони зігрівають і тіло, і душу. Чарівне хрумкотіння снігу під ногами і те саме неповторне відчуття тепла, коли прийшов з морозу до дому… Завдяки пісні «Let It Snow!», яка, здається, буде вічною і виконуватиметься ще десятками музикантів, зимовий настрій стає ще ліпшим! Таке собі нагадування, що попереду нас очікують чудові зимові дні, свята, гра у сніжки та красивий пейзаж за вікном. «Один вдома», «Міцний горішок», «Поганий Санта» – і це лише невелика частина кінофільмів, у яких ця пісня створює атмосферу справжньої, доброї, сніжної зими.

Pentatonix «Carol Of The Bells»

«Пентатонікс» – американська акапельна група, яка з’явилась у 2011 році та одразу підкорила серця слухачів спочатку своїми відео на Ютубі, а вже потім – першим офіційним альбомом. «Carol Of The Bells» – це наш старий, добрий Щедрик ( пам’ятаєте рекламу передачі «Голос країни. Діти»?). Надзвичайно приємне вокальне виконання створює дух Різдва, зими та теплих, приємних радощів.

Andy Williams «It’s The Most Wonderful Time Of The Year»

Ця пісня – своєрідне освідчення в коханні зимовій порі року! Приємні вечори у дружній компанії, свята, сніг, смажений зефір — все, що треба для того, щоб полюбити зиму усім серцем. Ідеальна пісня для налаштування на зимовий лад. Саме час почати займатися хендмейдом, робити святкові листівки для близьких людей – такі подарунки набагато цінніше куплених у магазині. Як добре, що взимку так багато причин для приємного байдикування!

Bob Dylan «Winter Wonderland»

Зима – це пора незабутніх побачень. Разом кататися на ковзанах у морозний зимовий вечір, гуляти засніженим парком, зустрічати зимовий захід сонця з неповторними соковитими кольорами, милуватися контрастом вогників з білосніжним снігом, разом ліпити сніговика або грати у сніжки… У кожної пори року – свої принади, але у зими — найзатишніші!

Leon Redbone «Frosty The Snowman»

Влітку ми стаємо більш лінивими, млявими, в той час як зима робить нас бадьорішими та свіжішими. Згодьтесь, ліпити сніговика краще будучи у тонусі, аніж помирати влітку від спеки!

Одягайтесь тепліше, пийте чай з лимоном, слухайте новорічного музики — і все буде добре! 🙂

Анна ПАШКО