ЗНУ здобув перемогу в першому етапі «Битви університетів-2017»

12 травня стартував новий запорізький студентський проект - "Битва Університетів - 2017", в якому беруть участь 6 вишів Запоріжжя: КПУ, ЗДМУ, ЗНУ, ЗНТУ, ЗДІА, ЗІЄІТ

www.znu.edu.ua

Проект розпочався за підтримки Управління по роботі з молоддю та сім’єю Департаменту спорту, сім’ї та молоді, а також Запорізької молодіжної міської ради. На початку заходу представники керівництва міста й області, а також адміністрації вишів привітали студентів-активістів та побажали їм перемоги у змаганнях й успіхів у реалізації всіх планів.

Від імені ректора Запорізького національного університету, професора Миколи Фролова усіх учасників заходу привітав проректор з наукової роботи, професор Геннадій Васильчук. Він висловив переконання, що студенти ЗНУ гідно презентують свій виш, і побажав успіхів та захопливої боротьби всім учасникам заходу.
Цього дня відбувся перший із 8 етапів «Битви університетів – 2017» — конкурс художньої самодіяльності «Студентська весна» на тему «Мир та дружба». Студенти у своїх виступах продемонстрували вміння співати, жартувати, танцювати, боксувати, показувати гімнастичні етюди, чим порадували всіх гостей та учасників змагань.
До численної групи від ЗНУ, яка долучилась до підтримки наших студентів увійшли активісти студентської ради, представники центру культури ЗНУ (директор Юлія Янько), відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування (начальник Юлія Паскевська) та інші небайдужі до культурного і громадського життя міста студенти і викладачі.
Зазначимо, що перший етап завершився перемогою нашого вишу – Запорізького національного університету, 2 місце – посіли студенти ЗДІА, а 3 місце – студенти ЗНТУ.

www.znu.edu.ua