Студенти факультету журналістики ЗНУ — у лавах військових

Студенти факультету журналістики Запорізького національного університету 26 травня побували на лекції письменника Володимира Гнатюка у контрольно-пропускному пункті військової частини В105

Володимир Гнатюк провів лекцію на тему «Упорядкування українського національного інформаційного простору: культурний аспект» для студентів Запорізького національного університету та Запорізького технічного ліцею, а також для учнів загальноосвітньої школи №60 і військових.

keUzPYYlLFM

Володимир Миколайович детально розповів про інформаційний простір в Украйні, і яким чином громадяни впливають на нього та представив аудиторії свої видання. Редактор Руслан Тимчук презентував гостям заходу газету «Народна армія». Після лекції майбутнім журналістам влаштували екскурсію у казарми, де студенти змогли побачити у яких умовах проживають військові, а найсміливіші мали змогу самостійно розібрати та зібрати вогнепальну зброю.

MXlrAtHCCPM

vbE-26utFAo

MjgLy8-g2UE shfKYEc4I2Q

Весь час супроводжував гостей та виконував роль екскурсовода випускник ЗНУ, який закінчив факультет журналістики і зараз є кореспондентом у батальйоні.

Ярослава ЗАДОРОЖНЯ