Міжнародний день знань на журфаці ЗНУ: злива, конфетті та посвята першокурсників

1 вересня на cтудентській площі Запорізького національного університету відбулося святкування Міжнародного дня знань

Почалося свято з розважальної програми: разом із діджеєм та ведучим студенти провели ранкову дискотеку. Весела музика значно підбадьорювала під час зливи, яка не втихала протягом всього дня.

В 9:30 розпочалася офіційна частина: знайомство студентів з адміністрацією ЗНУ та довгоочікувана посвята першокурсників. «Нове покоління» факультету журналістики відрізнялося браслетами з написом «Молода кров», які Студентська рада роздала кожному першокурснику журфаку. Привітальна програма закінчилась гучними оплесками та вибухами конфетті.

Після святкового заходу відбулося знайомство першокурсників з адміністрацією факультетів та студентськими радами. Перше вітальне слово було надане в.о. декана Костюку Віктору Володимировичу. Він також детально розповів про організаційні моменти в житті студентів факультету журналістики. Наступним етапом було знайомство з Студентською радою. Її голова, Даша Варлигіна, розповіла про студентське самоврядування та можливості творчої та наукової діяльності в університеті. У фіналі заходу першокурсники  отримали анкету талантів для визначення подальшої творчої діяльності на факультеті та організаційну пам’ятку першокурсника.

Анастасія КУРКІНА