Альтернативна музика у наш час

На сьогоднішній день, нажаль, багато з нас майже не приділяють увагу музичним колективам, котрі грають дещо нетрадиційне. Це дуже сумуючий факт, бо саме прийняття таких стилів, як «lo-fi» викликає лише позитивні емоції

Даний жанр був зароджений ще у 70-ті роки, коли писати на сучасне обладнання могли далеко не всі. Старі «бабіни» та шипляче звучання стали вимушеною мірою та стилем «lo-fi». З годом цей жанр почав набирати популярність та цікавість у глядача. Рифи дешевих електрогітар та неповторне звучання створили неповторну атмосферу. Добрався «lo-fi» і до України. Маючи ідею, підлітки створюють свої рок-групи, грають у підвалах та гаражах, слухаючи своїх кумирів, таких як: «Ty Segall, Thee Oh Sees, Bass Drum of Death, FIDLAR». Все це закликає людей до саморозвитку у музичному та психологічному плані (бо музика має заспокійливу властивість), розширює рамки до нових горизонтів та планів. Кожен з нас має таку змогу.

Зазвичай рок-група проводить свої репетиції декілька раз на тиждень, але іноді навіть частіше. Імпровізація надає натхнення музикантам, а практика лише додає професійної майстерності. Кожен має змогу висловити свою думку у створенні нового матеріалу. Зазвичай люди, що грають та слухають таку музику мають добре почуття гумору, вихованість та мають гарну базу різноманітних знать у деяких сферах. Такі особи завжди у центрі уваги серед своїх друзів, їм добре разом із близькими. Постійний розквіт талантів чекає кожного з них.

Я вважаю, що відкривати для себе нові групи та музичні стилі є дуже корисним для кожного з нас. Література про музику також розвиває та додає знань у наш мозок. Приємні та розумні люди навколо особи створюють великий вплив на її риси та поведінку, а добрий музичний смак є гідним явищем у наш час. Пірнути до своєї унікальності та розвинути позитивні риси – є гарним ділом.

Єгор Віговський