У Запоріжжі пройде тур «Даром» за участі поета Саші Кир’яна

7 листопада в Запорізькому обласному центрі молоді пройде літературний вечір в рамках туру "Даром" харківського поета Саші Кир'яна

тур даромЧоловіча поезія, повна сатири, гумору, філософії, особистих переживань, особливих історій – все це Саша Кир’ян.

Тур «Даром» проходить не тільки в містах України, але й у Росії та Білорусі. Кожен вечір буде наповнений власним сенсом та певною тематикою. Особливо цікавими будуть підводки до спогадів пов’язаних з певними містами. Наприклад, виступ у Харкові пройде під тематикою «Давайте вийдемо за рамки», у Липецьку – «Вечір страшних історій», а московський захід у традиції «Маяковських читань». Вечір у Запоріжжі пройде під слоганом «Буде голосно, гостро, сильно».

Вечір пройде у форматі «фрі донейшн», це означає, що відвідувач сам вирішує, скільки грошей він готовий заплатити за вхід.

«Після перемоги в «Поетичному Моше», і, відпрацювавши 14 важких змін до ряду, я зібрався в тур. Будуть нові вірші, можливо буде трохи прози. Тур «Даром» – це спроба донести свою творчість для всіх і кожного. У всіх городах вхід free donation. Адже у кожного з нас різний достаток, і різні ситуації в житті. Я не хочу що б відсутність фінансів завадила нашій зустрічі. Приходь сам, приходь з друзями. Будь-якому грошовому внеску буду тільки радий. Всіх обіймаю заочно і, сподіваюся, скоро обійму по-справжньому!», – розповідає автор.

Нагадаємо, що Олександр Кириченко – поет з Харкова, неодноразовий переможець літературних слемів та поетичного мошу. Кир’ян на сцені вже понад 10 років. За 32 дні відвідав з туром 32 міста в Україні, Росії та Білорусі, в кожному з них читав вірші. Основні напрямки творчості: бойовики (вигадані римовані історії), агресивна романтика, та соціальні вірші.

Адреса: вулиця Патріотична, 49. Вхід о 19:00.

Маргарита ПАНЕСЕНКО