Новий рік — свято, коли відчуваєш кожного

Новий рік – це моє найулюбленіше свята, навіть, день народження посідає на друге місце. Перед Новим роком у своїй душі я ношу передчуття чогось казкового та неймовірного. Душа пробуджується та починає бурлити, ти відчуваєш, що скоро станеться щось чарівне, радісне, незабутнє.

http://home.bt.com/

Змалечку Новий рік – це казка для мене. Неможливо не закохатись в святкову атмосферу, шалений ритм, відчуття, що диво наповнює повітря, хвилювання вибору подарунків, вибору найгарнішої сукні. Передноворічні клопоти не дають сумувати.

Новий рік змушує забути про всі існуючи проблеми, тому ти поринаєш у свою персональну казку. Це  дійсно час, сповнений чудес, де мрії втілюються в життя і ми досягаємо поставлених цілей. В нашому життя з’являється нова дорога. Вона буде сповнена перешкод, звичайно, болю, але й чогось нового та щасливого. Це мить, коли ми маємо підвести риску. Шанс проаналізувати свої 365 днів. Зробити висновки, зрозуміти, де помилився, кого даремно образили, набратися нових сил. Ця атмосфера надихає на нові звершення.

playoaklandcounty.files.wordpress.com

В цей час в тобі прокидається дитина. Ми знову починаємо вірити у Діда Мороза та Снігуроньку. У світі найголовнішими почуттями є віра та надія. Віра в краще. Надія на прекрасне життя. Ці почуття і дарує Новий рік. Новий рік – це час з найріднішими людьми, друзями, адже немає нічого кращого ніж зібратись у теплій компанії. Це свято заряджає мене позитивними емоціями та почуттями. Ось і минув ще один рік, а мої люди залишились, витримавши всі  випробування. Ми стали більше цінувати одне одного, адже дружба, як вино, чим більше років, тим краще.

www.lullabynannyshare.com

Для мене Новий рік – це ніч, коли ми збираємося в колі родини, коли після довгого рейсу мій брат повертається додому. Розповідає про різні країни та їх звичаї. Коли можна не готуватися до семінару, не прокидатися о сьомій годині, а гуляти до неї.

Більш за все, я люблю новорічну ніч, де казка втілюється в життя. Падає пухнастий, лапатий сніг, вкриваючи світ білим килимом, дивитись у вікно на яскраві вогники, що горять в кожній оселі. Через те що Новий рік є загальним святом, відзначати його так хвилююче та захоплююче. Ти відчуваєш кожного.

Де б ти не знаходився, головне – взяти від нього максимум позитивних емоцій, найкращих моментів та найцікавіших ідей. Та весело його відсвяткувати.

 

Євгенія СТАДНИЦЬКА