«Не проГАВ друга». Звичайна виставка чи урок на життя

2 червня в виставковому залі Спілки фотохудожників Запоріжжя відкрили унікальну експозицію - "Не проГАВ друга!". Героями фотопроекту стали люди, які дали притулок безпритульним собакам. Максим Щербина, Яна Сасіна і Наталія Лобач - люди,які стали ініціаторами цієї фотовистовки. Особливість експонатів в тому, що до кожної фотографії додається невелика "щаслива історія". Історія ця не просто про собак, які знайшли будинок. Вона про те, як одна жива істота врятувало іншу, і тепер вони щасливі разом.

Учасники проекту, які прихистили кілька собак говорять, що насправді це не так складно, як здається  на перший погляд. Максим Щербина прокоментував ідею стоворення цього фотопроекту “Ідея полягаеє в тому, що показати звичайних запорожців які взяли до себе тварин, які жили на вулиці, не купивали, не шукали якусь породу, а просто за збігом оставин, не змогли пойти повз. Нам хотілось, за допомогою фотографій розповізти історію, показати емоцію людини, яку вона відчуває у взаємодії зі своєю собакою”.

Експозиція буде в виставковому залі Спілки фотохудожників ще тиждень. А ось далі організатори планують показувати її в трохи іншій обстановці — прямо у дворах Запоріжжя.

Катерина Шпор

 

https://www.youtube.com/watch?v=dm2VqZiVyfE

https://soundcloud.com/katerina-shpor/ne-progav-druga