У запорізький книгарні влаштували квест для дітей

У запорізькій Книгарні "Є" 2 червня відбувся дитячий квест "Країна, де оживають історії", присвячений Міжнародному дню захисту дітей

Участь у пізнавально-розважальному заході взяли діти віком від 7 до 12 років. Мандрівка до світу історії розпачалась о 13:00: діти зібралися у центрі книгарні,  а організатор зустрічі Вероніка Безверха поділила учасників на три команди та розказала про те, що чекає на дітлахів найближчі дві години.

Упродовж квесту «Країна, де оживають історії» учасники виконували різноманітні завдання в дусі: знайти підказку десь на полиці з книжками, відгадати загадку, без слів показати яку-небудь істоту, а також невеличкий тест, який мала пройти кожна команда.

Запорожье Книгарня Є квест

Своїми враженнями поділилася одна з учасниць, 7-річна Поліна: «Cьогодні все було таким цікавим та незвичайним. Більш за все мені сподобався тест, який ми писали наприкінці».

Поділалася з нами емоціями й організатор цієї «подорожі», Вероніка Безверха: «Провести квест було трішки важко, тому що діти були дуже-дуже активні. Але головне, що вони лишилися задоволені. Їхні щасливі очі та посмішки — для мене це найбільша дяка від них».

Книгарня Є Квест Запоріжжя Країна де оживають мрії

Діти успішно виконали всі запропоновані завдання та отримали свої нагороди, а робітники книгарні запросили юних дослідників на ще два заходи, які відбудуться наступного тижня: майстер-класи зі створення динозаврів та браслетів зі стрічок.

Дмитро ГОВТВЯН