Збірна України з футболу обіграла Чехію в Лізі Націй

Збірна України з футболу обіграла збірну Чехії з рахунком 1:0 в рамках турніру Ліга Націй. Матч пройшов в Харкові на стадіоні ОСК “Металіст” 16 жовтня.

static.ua-football.com

Матч був дуже важливий для обох збірних, адже перемога для України означала дострокову перемогу в групі, а для Чехії можливість поборотися за вихід із групи з першого місця.

Олег Базилевич

Сам поєдинок розпочався з хвилини мовчання в пам’ять про футболіста і тренера київського «Динамо» Олега Базилевича, який помер 16 жовтня на 81-му році життя.

В першому таймі ініціативу в грі взяла збірна України: гравці постійно атакували й били по воротах суперника. Чехи часто вибігали в контратаку , але наш захист відпрацьовував навідмінно.

інфографіка футбол україна ліга націй

На 43-й хвилині вінгер збірної України Руслан Малиновський завдав удар за меж штрафної і м’яч залетів у ворота. 1:0, Україна завершує перший тайм лідером.

Другий тайм пройшой без моментів, чеська збірна атакували більше, а українці намагалися підловити суперника на контратаках, але голів не забили. 1-0 збірна України заробляє 9 балів у 3-х матчах і достроково виходить з групи з першого місця.

Після матчу з чехами турнірна таблиця виглядає так:

турнір ліга націй таблиця

Нагадуємо, що 16-го листопада збірна України зіграє заключний на груповому етапі матч проти збірної Словаччини.

Дмитро БОЛОТОВ