Як захопитися навчанням?

Це питання хоча б раз задавав собі кожен школяр чи студент. Постійні домашні завдання, вимогливі вчителі та викладачі, нудні уроки регулярно наштовхують на сумні думки. Любити вчитися складніше, ніж любити відпочивати, займатися танцями або ходити з друзями в кіно. Перш за все, тому, що навчання — це обов’язок!

Що потрібно для цього робити:

1. Не йти після 9 класу. Адже в 10 класі тільки починаються найкращі моменти, які запам’ятались на все життя.

2. Концелярія.

Це більше для дівчаток: купити багато гарних ручок, зошитів, блокнотів. Науково доведено, що гарні деталі в роботі надають людині більше працездатності.

3. Одяг.

Кожний підліток хоче виділятися серед інших. Навчання — це ж не тільки тести, книги, конспекти, це ще і комунікація. Одягайте кожен день новий одяг, підбирайте стильні образи, не бійтесь виділятися.

4. Ведення щоденника чи конспекту.

Пиши гарно у щоденнику, виділяй важливе маркером, клейте стікери, щоб вас це надихало і краще запам’ятовувався матеріал. Таким способом зручніше готуватися до екзаменів чи контрольних робіт.

5. Спілкування.

Важливо знайти спільну мову не тільки з одногрупниками чи однокласниками, але й із вчителями. Тому що в іншому випадку, це може зіграти з вами злий жарт на екзамені.

Автор: Ліза Коломоєць