Волонтерська група AngelS влаштувала зустріч з Дмитром Танковичем для учнів із запорізького інтернату

Минулого четверга, 30 січня, волонтерська група AngelS разом із українським телеведучим Дмитром Танковичем завітала до запорізької школи-інтерната  “Козацький ліцей”.

Дмитро приїхав до Запоріжжя із виставою, та волонтери не гаяли марно часу і запросили його на зустріч із дітьми з інтернату. Коли гість зайшов до актової зали, вираз втомленого, після дороги, обличчя одразу змінився. Він був дуже здивований кількістю дітей та, напевно, тією енергетикою, з якою зустрічали актора.

Снимок экрана 2020-02-03 в 12.21.29

Снимок экрана 2020-02-03 в 12.21.12

Після того як Дмитро зайняв своє місце на сцені, одразу було багато охочих поставити питання. Вони були досить різноманітними, від простих “в які ігри граєте?” до більш складних  “які ваші страхи?”. Відповіді були і в жартівливій формі, та іноді гість робив паузи на важливих речах, аби діти краще запам’ятали те, що треба.

На жаль, у актора не було достатньо часу, аби приділити увагу всім дітям та зробити селфі із кожним окремо, але всі учні та вчителі інтернату були дуже раді познайомитися з українським актором, продюсером та телеведучим Дмитром Танковичем.

Волонтерська група AngelS вже співпрацює з багатьма відомими співаками, танцюристами, акторами, які залюбки погоджуються на такі зустрічі, після яких діти розуміють, що будь-хто може досягти успіху в житті, головне – це мріяти та багато працювати над собою.

IMG_6521_2

Снимок экрана 2020-02-03 в 12.22.00

Автор: Віктор Посунько

Фото: Микола Рудченко та Микита Кобец