У туристичному інформаційному центрі відкрилася виставка запорізького художника.

У понеділок, 7 грудня о 16:00, у туристичному інформаційному центрі  відкрилася персональна виставка запорізького художника Олександра Глухова під назвою «Великі пейзажі». Це перша персональна виставка пана Олександра за 10 років. У залі художник представив пейзажі Хортиці, вежі на площі Поляка, види "Дубового гаю" та неймовірну казкову містику, написану олією.

«Зараз у нас складний час: війна й карантин. Але життя все одно продовжується, яким б воно не було й ця виставка була зроблена, щоб це показати. Щоб ми не впадали у відчай і йшли вперед. Я не очікував, що буде стільки людей. Мені дуже приємно, що ви всі сюди прийшли», — каже головний герой вечора Олександр Глухов.

На відкритті про художника було сказано багато теплих слів. Присутніми були не тільки прихильники мистецтва, а й друзі та учні пана Олександра. Він навчає живопису дітей та дорослих.

Рисунок03

«Це шалено талановита, розумна і інтелігентна людина. Я дуже рада тому часу, який ми провели разом. Те, що ви бачите — особливі картини. Ми дивимося на них і бачимо відображення себе», — коментує подруга художника Наталя Гуйтур. Олександр розмістив на своїй виставці картину Наталії під назвою «Едем».

Нагадаємо, що виставка відкрилася 7 грудня о 16:00. Експозиція діятиме до 15 грудня у туристичному інформаційному центрі, вхід безкоштовний.

Автор: Олександра Кутова