Presswatcher запрошує на тренінг журналістів та фрілансерів, що планують працювати в зоні АТО

IMG_254627 січня рамках проекту Presswatcher відбудеться одноденний тренінг для журналістів та фрілансерів, що планують поїздку в зону АТО.

На тренінгу будуть детально розглянуті питання фізичної безпеки журналіста у зоні бойових дій, підготовки та планування поїздки в зону АТО.

Тренер-медик розповість як надавати домедичну допомогу за допомогою підручних засобів (травми, рани, вогнепальні рани, переломи, забої, вивихи, кровотечі, термічні  ураження, опіки, , відмороження та переохолодження, електротравми). Учасники навчаться робити серецево-легеневу реанімацію. Буде розкрита тема формування індивідуальної аптечки.

Юрист ІМІ розповість про новий порядок акредитації працівників ЗМІ в зону АТО (акредитація СБУ та видача акредитаційної картки Міністерством оборони).

Проект ІМІ «Presswatcher» www.presswatcher.org спрямований на допомогу журналістам, що висвітлюють події в гарячих точках та виконується за підтримки «Українського медійного проекту» (У-Медіа), що реалізується Інтерньюз в Україні за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

Для участі в одноденному тренінгу необхідно заповнити анкету (https://docs.google.com/forms/d/1anhyAGbN_K2ZTn3gH9lCsYulHIUYNfkHLx9FvLrfhSY/viewform) до 24.01.2015 включно.

Кількість місць обмежена. Учасникам з інших міст відшкодовується витрати на проїзд. Всім учасникам відшкодовуються витрати на харчування.