Вакарчук став лідером громадської думки, — опитування

Громадянську позицію лідера «Океану Ельзи» Святослава Вакарчука схвалює 81% киян.

Про це свідчать результати опитування компанії UMG, проведеного на замовлення інтернет-платформи Cultprostir.

56% мешканців столиці симпатизують актрисі Аді Роговцевійі 49% — музиканту «ВВ» Олегу Скрипці. Лідерами негативного ставлення киян з числа діячів культури стали поп-виконавиці Таїсія Повалій 81% і Ані Лорак 71%, відомі своїми скандальними візитами в Росію.

Водночас, більшості не відомі популярний письменник Сергій Жадан, художник Олександр Ройтбурд, режисер Влад Троїцький та солістка гурту «Крихітка» Саша Кольцова.

«Сьогодні на людину обрушується вал інформації, з урахуванням цього людина починає вибірково реагувати на різні зовнішні посили. В силу цього, як при побудові бренду, так і профілю відомої людини, першим виникає питання популярності як такої. Ви не побудуєте імідж, причому ані позитивний, ані негативний, коли людину просто не знають. Аудиторія киян в більшості своїй не знає, хто такі поет Сергій Жадан, неймовірно активний в соцмережах художник Олександр Ройтбурд, режисер Влад Троїцький або музикант Олександра Кольцова. Саме через низький рівень знання, аудиторія не в змозі оцінити активність даних представників богеми», — прокоментувала результати опитування заступник гендиректор компанії UMG Наталія Бухалова.

Нагадаємо, на численні прохання глядачів лідер ОЕ Святослав Вакарчук знову представив свій сольний проект «Вночі». Гурт «Океан Ельзи» найближчими місяцямипланує творчу відпустку, під час якої збирається записати новий альбом.

Джерело: 24tv.ua