Студенти факультету журналістики влаштували тиждень англійської мови

З 14 по 18 березня 2016 року на факультеті журналістики Запорізького національного університету пройшов “Тиждень англійської мови”. Ініціатором ідеї стала студрада факультету, а саме — його голова,  Анастасія Холод

ZNU English Week

За допомогою цього проекту студрада факультету журналістики постарался привабити студентів до вивчення іноземних мов. З цією метою у другому корпусі Запорізького національного університету організатори розклеїли мотивуючі плакати англійською мовою та поставили спеціальну коробочку під назвою “Something special for you”. У цій “чудо-скриньці” кожен охочий міг знайти цікаву цитату з кінофільму чи пісні, веселе передбачення або просто миле побажання. Всі ці сюрпризи також було оформлено англійською мовою.

ZNU English Week

ZNU English Week

Також у рамках “Тижня…” було проведено цікавий тематичний квест. Завдань було декілька, одне з найяскравіших — створити креативну рекламу англійською мовою.

DFObPWvs4go

Hb7dQEpChVc

k0DUpUbGt48

Для полегшення пошуку матеріалів з вивчення англійської мови студрада поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі посиланнями на відповідні сайти. Поліна Проценко, один із організаторів заходу, поділилася враженнями: “Ідея провести тиждень англійської мови з’явилася несподівано, але нам вдалося досить добре її реалізувати”.

Z8CuQUZbKBU

Нагадуємо, що у стінах ЗНУ діє Мовне кафе — бесіди та спілкування англійською мовою”. Кожен охочий може покращити тут свої знання мови або просто попрактикуватися у спілкуванні англійською. Зустрічі проходять у 3 корпусі студмістечка ЗНУ, щочетверга з 18:00. 

Автор: Валерія Мальцева

Фотографії Юліанни Славової