«Студентська весна 2016» у ЗНУ: кінопрем’єри факультетів

4 квітня розпочинається марафон виступів факультетів ЗНУ «Студентська весна 2016». Темою цьогорічного конкурсу стало кіно. Як правило, молодь не залишає такий захід без уваги, адже це — добра можливість як показати свої таланти, так і насолодитись виступами інших

Студентська весна ЗНУ 2016

У понеділок себе презентували факультети журналістики, соціальної педагогіки і психології, іноземних мов. Журналісти запропонували глядачам зануритись у світ коміксів Marvel і DC, СПП «зробив ставку» на пригодницькі мотиви, а ФІФ показали мюзікл. Сьогодні,  5 квітня, студенти посміються разом із економістами, пофантазують з істориками, а студенти ЕПК подарують справжній вестерн. Досить насиченим днем виявиться 6 квітня — виступатимуть 4 факультета. На глядачів чекатимуть фентезі від біологів, реаліті-шоу від факультету фізичного виховання, аніме від філологічного та детектив від фізичного факультетів. Останній день перед фіналом — теж напружений. Свої таланти покажуть менеджмент у стилі пародія, факультет соціології та управління — містика, математичний — історичний фільм і юридичний — трилер.

Фінал відбудеться 20 квітня у рамках гала-концерту програми. Організатором заходу є Центр культури ЗНУ, за ініціативою якого створено насичену програму конкурсу та оформлення актової зали другого корпусу, де і проходитимуть всі заходи. Кожен конкурсний день починається о 17:00. Гасло програми звучить так: «Кінопрем’єри кращих фільмів цього року тільки у нас». В цьому ви можете переконатися самі, тож ласкаво просимо приєднатися до «Студентської весни 2016» у ЗНУ!

Автор: Соня Елагіна