Що побачили запоріжці за вісім днів фестивалю «Spring Fest»

Вперше в Запоріжжі відбувся масштабний арт-фестиваль «Spring Fest». З 30 квітня до 7 травня мешканці та гості міста могли насолоджуватися творчою атмосферою, слухати виступи музичних гуртів, дивитися фільми та брати участь у різних конкурсах та розіграшах призів

vkurse.zp.ua

Організатори намагалися зробити кожен день насиченим та яскравим. Унікальним та цікавим цей фестиваль робило те, що кожен день був тематичним. Наприклад перший день «Spring Fest» було присвячено здоровій їжі та вегетаріанству, а останній день запам’ятався неймовірними емоціями від атмосфері сучасного мистецтва та урбанії.

Також упродовж тижня всі гості фестивалю могли стати учасниками дня романтики з популярним зараз speed-dating, тобто «швидким побаченням», познайомитися з поняттям неформальної альтернативної освіти і згадати дитинство — взяти участь у тематичному дні дитячої радості.

За вісім днів фестивалю на сцені виступи різні музичні гурти Запоріжжя та Києва, команди КВКі навіть зірки проекту «Танцюють Всі», які здивували глядачів яскравими номерами. Таким чином, без позитивних емоцій фестиваль не залишив нікого.

Запоріжці сподіваються, що такі заходи будуть відбуватися якомога частіше і у майбутньому модна буде відвідати не тільки «Spring Fest», а ще й «Summer», »Winter» і »Autumn Fest».

Автор: Вікторія Лагутіна