Першокурсники готуються до виступу на «Дозвольте відрекомендуватися»

21 жовтня у актовій залі Запорізького національного університету пройшли репетиції студентів до щорічного заходу «Дозвольте відрекомендуватися, 1 курс». Участь у заході, за умовами конкурсу, можуть взяти першокурсники, які мають бажання заявити про себе і продемонструвати свої таланти

Цього дня свої номери відпрацьовували студенти юридичного, історичного факультетів і факультету іноземної філології. Переважна більшість представників цих факультетів вирішила вражати публіку танцями.

Як заявила раніше голова студентської ради факультету журналістики Анастасія Холод, виступи першокурсників в цьому році не повинні мати прив’язки до конкретної тематики.  Проте, судячи з пробних виступів конкурсантів, виступ кожного відрізнятиметься від інших не лише технічними аспектами, але й певною задумкою, ідеєю. Наприклад, дівчата з юридичного факультету дивуватимуть публіку сучасним «танком інопланетян».

Варто відзначити завзятість, із якою молоді люди підійшли  до підготовки. Студенти репетирували увесь час, навіть коли актова зала була зайнята, відточуючи майстерність у коридорах навчального корпусу.

Оцінити результати їхньої підготовки можна буде 27 жовтня у актовій залі другого корпусу ЗНУ, де і пройде захід «Дозвольте відрекомендуватися, 1 курс».

 

Лада Васюкова