У Запорiжжi стартував дводенний музичний фестиваль

27 квітня, в Запоріжжi вiдбувся перший день фестивалю атмосферної музики «Zaporizhzhia Jazzy 2019»

Першим на сцені головній сцені виступив міський естрадно-духовий оркестр, потім на сцені з’явилася група Latexfauna — молодий український поп-колектив. Ведучими вечора були Дмитро Шендрик та Юрій Юрченко.

На сцені «Zaporizhzhia Jazzy-2019» з’явилися The Hypnotunez — відома й за межами України музична група. Далi глядячi зустрiчали учасника шоу «Голос країни», національного відбору на конкурс «Євробачення», молодого українського співака LAUD (справжнє ім’я — Владислав Каращук). Він відомий тим, що робить якісну музику за європейськими стандартами.

Згодом на сценi виступило тріо за участиеi піаніста венесуельського походження Беніто Гонсалеса з Нью-Йорка. До складу тріо, крім лідера, входять відомий американський контрабасист Essiet Okon Essiet і молодий італійський барабанщик Alessandro D’Anna. Беніто Гонсалес вперше виступив в Україні.

Й, звiсно ж, довгоочікуваною гостею на фестивалі «Zaporizhzhia Jazzy-2019» стала відома українська співачка, переможниця найвiдомiшого мiжнародного музичного конкурсу, Jamala.

Анна МАКОВИК