Поради корисного харчування від Світлани Фус

Корисне харчування – це не тільки гарант міцного здоров’я, а ще й хорошого настрою та краси

elena.lutsk.ua

Дієтолог Світлана Фус радить, щоб сніданок починався з білків та вуглеводів. Це можуть бути:

  • сухофрукти
  • нежирне м’ясо
  • каша з горіхами
  • сир

Такий сніданок, надасть тілу енергії на весь день. Якщо ви не уявляєте свій ранок без кави, то її краще вживати до 11 години ранку, адже в ній міститься безліч природних речовин, що поліпшують кровообіг  та і стан здоров’я в цілому.

На обід краще вживати овочі або рибу на пару. Легкий перекус між обідом та вечерею можуть скласти горіхи та йогурти, але в невеликій кількості.

Вечеряти краще за 3 години до сну. Вашою стравою може стати гречка з овочами. А ті,хто не вживають гречку, можуть замінити її вареними яйцями.

Дієтолог говорить,що дотримуючись такогохарчування, можна легко та без стресів позбавитися від зайвої ваги і сбалансувати обмін речовин в організмі.

Катерина ТИМЧЕНКО